Pantelis Cherouvim - architect

you are at cherouvim.gr > architecture > selection > holargos town hall

navigation

architecture

holargos town hall

1st prize

1978-1999
holargos town hallholargos town hallholargos town hallholargos town hallholargos town hallholargos town hallholargos town hallholargos town hallholargos town hallholargos town hallholargos town hallholargos town hallholargos town hall


A 2400 m2 building, in 2 + 4 levels, placed in the northern and downhill side of plot. It includes office spaces, meeting rooms, library and an amphitheater, developed around a three level exhibitions space. The hypaethral space is shaped at the south, in various levels, with open-air ampitheater, aquatic surfaces and green spaces.
During the manufacturing phase, not all the details of the architectural study were applied with precision so the completion of the big aphitheater took place from other engineers.

It was my first attendance in architectural competition and my first "1st prize".

language select